Home / Algemeen / RODA’23 – United/DAVO
Wedstrijd van de week

RODA’23 – United/DAVO

Onze wedstrijd van de week komt deze keer uit de zondag tweede klasse B. De topper in deze afdeling tussen RODA’23 en United/DAVO is de strijd tussen de nummers twee en drie van de ranglijst. Beide ploegen behaalden tot nu toe tien punten uit vier duels. Zoals u van ons gewend bent zullen wij een samenvatting van dit duel maken.

RODA’23 leed alleen puntverlies in het openingsduel van de competitie. Thuis tegen Houten werd het 1-1. Daarna werden dus drie duels op rij gewonnen. De ploeg van trainer Ruud Visser versloeg achtereenvolgens RKDES, SDO en Soest.  Van de negen gescoorde doelpunten kwam bijna de helft op naam van spits Robin Visser. Visser, vorig jaar nog doelman van de ploeg uit Bovenkerk, scoorde vier keer. Dennis Frijn wist drie keer tot scoren te komen.

Tegenstander United/DAVO om promoveerde vorig seizoen, ten koste van Zwanenburg, via de nacompetitie naar de tweede klasse. De ploeg uit Haarlem kent een uitstekende start en heeft dus net als RODA’23 tien punten behaald. De ploegen hebben eveneens gemeen dat ze drie keer op rij wisten te winnen. United/DAVO speelde in de openingsronde gelijk tegen RKDES maar versloeg vervolgens SDO, Soest en VSV.

Zondag om 14:00 is de aftrap van de topper in 2B. Een samenvatting van het duel is ’s avonds te zien op deze site.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)