Roda’23 verliest slechte wedstrijd

Trainer Ruud Visser van Roda’23 was vandaag jarig, maar een kado kreeg hij niet. De wedstrijd die gespeeld werd tegen Concordia was even triest als het weer. Uiteindelijk ging Roda’23 in de 85e minuut schlemielig ten onder. Eindstand 0-1.

Beide ploegen hadden vanaf het begin moeite om een pass over vijf meter te geven die goed aankwam. Zo ging de bal van ploeg tot ploeg en wachtten de toeschouwers op iets dat een kans leek. Concordia, dat nog in de race was voor de periodetitel wekte geen moment die indruk. Roda’23 wilde wel, maar geplaagd door geblesseerde en geschorste spelers kon het niet veel beter.

De wedstrijd leek zich naar het einde te kabbelen, toen een afstandschot van Concordia door de handen van de onfortuinlijke Roda’23 keeper Robin Visser gleed. De wedstrijd die geen winnaar verdiende kreeg er toch een. Concordia pakt zo ook nog de periodetitel (Magreb zal kampioen worden waarschijnlijk). Roda’23 werd verslagen achtergelaten in Bovenkerk.

Met nog maar een punt boven de degradatiestreep wacht er voor Roda’23 de loodzware wedsrtijd tegen Houten, die overigens wordt geleid door scheidsrechter IJzerdoorn. Een arbiter waar Roda’23 geen goede ervaringen mee heeft.

Wedstrijdverslag: Rob Spitteler.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)