fbpx
Home / Algemeen / Ron van Niekerk alweer weg bij Beursbengels

Ron van Niekerk alweer weg bij Beursbengels

De Beursbengels moeten na twee wedstrijden noodgedwongen afscheid nemen van Ron van Niekerk. De oefenmeester is voor zijn werkgever naar de Verenigde Staten vertrokken. De trainer van het tweede elftal, Ronald van de Meent, zal het stokje overnemen voor de laatste drie wedstrijden.

Van Niekerk was de opvolger van Dennis Koorn en het was de bedoeling dat hij het seizoen af zou maken. Beursbengels hield echter al rekening met een vroegtijdig vertrek. Voorzitter Han Vermeulen: ‘Ron is werkzaam voor een organisatie die zich onder andere bezighoudt met het opleiden van trainers in het buitenland. Voordat hij bij ons trainer werd was hij werkzaam in Brazilië. We wisten dat hij in mei sowieso naar Amerika zou gaan, maar ook dat dit al eerder kon gebeuren. Afgelopen zaterdag heeft Ron ons ingelicht over de situatie.’

Afgelopen zaterdag versloeg Beursbengels koploper WV-HEDW
Afgelopen zaterdag versloeg Beursbengels koploper WV-HEDW

Ronald van de Meent zal ervoor moeten zorgen dat de aanstaande fusieclub ook volgend seizoen uitkomt in de tweede klasse. Hij is al een aantal jaren werkzaam als trainer bij de Beursbengels. Op dit moment bedraagt de voorsprong op de nacompetitieplekken slechts twee punten. In de laatste drie wedstrijden zullen er zeker punten gepakt moeten worden om het degradatiespook te verjagen.

Send this to a friend