Home / Algemeen / Ruben Wilson haakt af bij De Dijk

Ruben Wilson haakt af bij De Dijk

Ruben Wilson zal volgend jaar geen speler meer zijn van De Dijk. De teleurstelling van speler en club zijn erg groot, maar contractverlenging zat er niet in. Niet uit onvrede, maar een lang slepende liesblessure houdt Wilson al bijna een jaar aan de kant. Het heeft voorlopig geen zin om door te voetballen.

Wilson, voormalig speler van Blauw Wit Amsterdam, Stormvogels, AFC, Luzern, Vienna, Kozakken Boys, AFC’34, Spakenburg en dus De Dijk heeft er behoorlijk de pest in. Slechts een hele wedstrijd dit seizoen en drie invalbeurten. Na deze belasting steeds weer die ellendige blessure die opspeelde. Het is triest maar waar, de 32-jarige Wilson denkt er serieus over om ermee te stoppen.

Wilson:’Ik ben geopereerd, heb ik weet niet hoeveel behandelmethodes gevolgd, maar het de lies blijft ontstoken. Ik heb er weinig zin meer in. Bij Spakenburg is die lies naar de klote gegaan. Eigenlijk zou ik weer geopereerd moeten worden, maar ik twijfel of dat gaat helpen. De Dijk ziet het ook niet meer zitten, dat begrijp ik wel.’

Ondanks zijn indrukwekkende cv, denkt Wilson dat er misschien wel meer inzat.
Wilson:’Als ik wat meer geluk had gehad en er iets meer voor geleefd had kon ik nog wel hogerop denk ik. Vooral in de weekenden was ik niet altijd alleen maar met voetbal bezig. Ik heb er wel van genoten, dat moet ik ook zeggen’.

Is er misschien nog een opening om lager te gaan spelen?

Wilson:’Ik ben wel benaderd door een paar clubs die wat lager spelen. Ik weet het nog niet, ik heb ook een drukke baan en hoe gaat de lies dat houden. Voorlopig ben ik er nog niet op in gegaan.’

De Dijk en Wilson hadden er allebei meer van verwacht, maar het lichaam werkte niet echt mee. Jammer, want in het verleden heeft Wilson bewezen dat hij echt wel kon voetballen.

Send this to a friend