Ruud Visser gaat voor tweede seizoen bij NFC

Ruud Visser heeft deze week zijn contract bij zondag vierdeklasser NFC met een jaar verlengd. Visser gaat dan zijn tweede seizoen in bij de Amstelveners. Ongeacht of NFC promoveert naar de derde klasse blijft Visser dus nog minimaal een jaar aan.

Visser: “NFC (Bestuursleden Willem Jurka en George Melchers, red.) wilde eigenlijk een overeenkomst voor nog twee seizoenen, maar ik vind dat te lang. Dat zou betekenen dat ik vanaf nu nog minimaal 2,5 jaar bij NFC ben. Ik had natuurlijk voor zekerheid kunnen kiezen, maar als het in de toekomst wat minder gaat of een van beide partijen niet mee blij is dan moet je ook afscheid kunnen nemen.”

NFC staat momenteel op een zesde plaats in de vierde klasse F en wil graag meedoen om een plek in de nacompetitie. Visser: “ Ik heb te weinig invloed gehad op de samenstelling van deze ploeg. We hebben een veel te krappe selectie. Het afgelopen weekend had ik tien man voor het tweede en precies elf voor het eerste. Dat we te smal zijn za ons ook gaan opbreken. Daarom zijn we ook geen titelkandidaat. Promotie via de nacompetitie sluit ik echter niet uit.”

Visser heeft het prima naar zijn zin bij NFC. Visser: “ Het bevalt me erg goed en we zijn met z’n allen gewoon leuk bezig. De club is weer gezond. Dat is belangrijkste . Natuurlijk willen we wel een stapje hogerop. Dat is uiteindelijk wel het doel. En als dat dit jaar niet lukt dan moet het volgend jaar maar gebeuren. Maar vergeet niet dat dit seizoen)nog vijftien wedstrijden duurt en dat het nog alle kanten uit kan. Alleen Fortius en Diemen zijn voor mij echt een stukje beter dan NFC.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)