Ruud Visser is gelukkig bij NFC en tekent bij

Ruud Visser en NFC zijn met elkaar tot overeenstemming gekomen over een verlenging van het contract van de oefenmeester. Hij gaat zo voor zijn derde jaar bij de club uit Amstelveen. Er is tevens een optie op nog een seizoen opgenomen in de nieuwe verbintenis.

”Ik ben gelukkig in het leven en het trainerschap bij NFC maakt daar onderdeel van uit”, aldus Visser. ”Er waren nog twee andere clubs die mij wilde hebben, maar ik heb besloten om bij NFC te blijven. Ik ben iemand die meestal wel voor langere tijd bij een club blijft. Ik ben meer een opbouwtrainer. Er zit weer potentie in deze club. We hebben dit jaar een goede en brede selectie bij elkaar weten te brengen. Promotie naar de derde klasse is de doelstelling en ik denk dat we dit jaar een serieuze gooi kunnen doen.”

NFC eindigde vorig jaar als vijfde in de zondag vierdeklasse F. Op dit moment staat de ploeg op de vierde plaats en doet het mee om het kampioenschap. De achterstand op koploper Sporting Martinus bedraagt vier punten. ”Vorig jaar hebben we op cruciale momenten teveel punten laten liggen. Daarnaast was de selectie te smal. Nu is dat anders. Daarnaast is ons veldspel beter geworden. Als we kampioen willen worden zullen we nog constanter moeten worden en mogen we de wedstrijden tegen concurrenten in ieder geval niet verliezen.”

Morgen staat er voor NFC zo’n wedstrijd op het programma. Het betreft een echte derby want RKDES, dat derde staat, is de tegenstander. Een overwinning is noodzaak voor Visser en zijn elftal. ”Thuis wonnen we ietwat gelukkig van deze tegenstander. Maar ik denk wel dat zij moeite hebben met het spel wat wij spelen. Mijn selectie is helemaal compleet. Yasin Ben Moussa is ook weer helemaal fit. Hij was vorig seizoen mijn topscorer en brengt ontzettend veel ervaring met zich mee. De concurrentie is groot en dat zie je terug op de training. Ze zijn allemaal erg gretig.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!