Ruud Visser komend seizoen trainer NFC

Zondag vierdeklasser NFC heeft Ruud Visser aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2014-2015. Visser, voormalig trainer van Roda’23, volgt Gerard Adelaar op aan de Sportlaan. De Amstelveense oefenmeester is erg tevreden met zijn aanstelling en hoopt van NFC een stabiele derdeklasser te maken.

Visser had keus uit meerdere clubs maar koos dus voor NFC. Visser: “ De plannen van NFC spreken mij erg aan. De club straalt ambitie uit en wil zo snel mogelijk naar de derde klasse. Ook ken ik veel mensen binnen NFC, zo zitten een vriend en een oud trainer van mij in het bestuur. Verder zit NFC lekker dicht bij huis en heeft de club een mooie accommodatie met een prima kunstgrasveld om op te trainen.”

Ruud Visser
Visser geeft aan dat NFC een compleet andere vereniging is dan zijn vorige club. “Bij NFC is er amper jeugddoorstroming doordat de jeugdopleiding samenwerkt met een internationale school. Mijn vorige club Roda’23 haalt juist erg veel spelers voor de selectie uit hun jeugdopleiding. Bij NFC zullen we dus op een andere manier aan aanvullingen voor de selectie moeten komen. Maar ik vind dat alleen maar een mooie uitdaging waarbij ik mijzelf als trainer kan ontwikkelen.”

De oefenmeester uit Amstelveen heeft NFC al een aantal keren zien spelen. Visser: “Twee jaar geleden is NFC op een lullige manier gedegradeerd uit de derde klasse en afgelopen seizoen redden zij het net niet om terug te keren. Ik ken de selectie en weet dat er aardige voetballers rondlopen. Dit seizoen zijn er veel blessures, als iedereen fit is heeft NFC gewoon een goed elftal. Ik ben er dan ook van overtuigd dat NFC een stabiele derdeklasser kan worden.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)