Foto Reinoud Buijs: Jeroen Brand kopt vlak voor rust de 0-1 binnen

SAMENVATTING De Dijk – Quick

VIDEO Onze wedstrijd van de week komt deze keer uit de zondag hoofdklasse A. Het Amsterdamse De Dijk nam het op tegen koploper Quick. De bezoeker uit Den Haag wonnen uiteindelijk met0-4. Een behoorlijk pak slaag dus voor de ploeg van Juan Fernandez. Op basis van de eerste helft is deze ruime nederlaag onverdiend maar vooral na rust liet De Dijk weinig zien en blunderde het een paar keer opvallend.

Alle hoogtepunten, doelpunten (met een zeer, bijna, komische 0-3) en reacties van Alje Wiltenburg, Ivo de Heus en Juan Fernandez Coto ziet in deze wedstrijd van de week.

Update: Quick komt niet uit Wateringen maar uit Den Haag!

[tubepress video=”qthPbcUXJ4A” embeddedHeight=”356″ embeddedWidth=”580″ title=”false” showInfo=”false” views=’false’ length=”false” ]