Samenvatting VVA/Spartaan-DCG

De Amsterdamse derby in de zondag derde klasse C tussen VVA/Spartaan en DCG is door de thuisploeg met 2-1 gewonnen. Na een niet al te beste eerste helft, maar wel met veel strijd,  kwam de wedstrijd na rust pas echt op gang toen DCG via Martinez de score had geopend. Het was voor VVA/Spartaan ook gelijk het signaal om met wat meer overtuiging te gaan spelen. Het resulteerde uiteindelijk in de twee doelpunten en dat was voldoende voor de overwining. Uitblinker was de 17-jarige VVA-doelman Marcel Ons. Hij viel niet alleen op door zijn goede keeperswerk maar ook door zijn enthousiasme na de doelpunten van zijn team. Bekijk hier zijn reddingen en de doelpunten. Ook reactie van Ons en beide trainers. De samenvatting wordt u mede aangeboden door www.pintofinance.com