Sander Aznar Martinez naar Pancratius

Sander Aznar Martinez maakt in het nieuwe seizoen de overstap van DCG naar Pancratius. De middenvelder/aanvaller heeft dat besluit deze week genomen. Dit betekent een overgang van de derde klasse naar de eerste klasse. Martinez twijfelde wel over zijn keuze, aangezien hij met DCG ook nog kan promoveren. Het gevoel dat hij bij Pancratius kreeg na een paar gesprekken gaf echter de doorslag. Het Amsterdamsche Voetbal sprak met hem.

Martinez (25) heeft maar bij twee clubs gevoetbald en dit zijn niet toevallig DCG en Pancratius. In de jeugd bij DCG, toen over naar Pancratius, toen terug naar DCG en nu dus weer terug naar Pancratius.

Martinez over deze keuze.
Martinez:’Ik werd benaderd door Rick Fenne van Pancratius. Ik ken daar nog veel mensen en de club spreekt me aan. Bij DCG had ik een jaar met wat kleine blessures, maar na de winterstop gaat het lekker. Nu we met DCG de nacompetitie hebben gehaald, begon ik wel te twijfelen. Toch wil ik die stap omhoog zetten. Mijn huidige trainer John Limon begrijpt dit en wenste me veel succes. Ik vind het wel jammer om DCG te verlaten.’

Martinez geeft aan om op het middenveld te willen spelen.
Martinez:’Mijn kwaliteit en mijn zwakte is dat ik eigenlijk op meerdere posities kan spelen. Ik denk dat ze mij willen hebben voor vanwege mijn ervaring en omdat ik wat stootkracht kan brengen. Het zal wel even aanpoten worden om op eerste klasse niveau mee te kunnen. Toch denk ik dat het me gaat lukken.’

Voor het zover is, wil Martinez er alles aan doen om met DCG de nacompetitie door te komen.
Martinez:’Nog even vlammen in de nacompetitie en met promotie afscheid nemen is natuurlijk mijn droom. Ik heb er een goed gevoel bij. Ik denk dat we een serieuze kans maken.’

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)