Sander Middelbeek gaat aan de slag bij Volendam

Sander Middelbeek wordt de nieuwe hoofdtrainer van zaterdag eersteklasser RKAV Volendam. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn vijfde jaar bij JOS/Watergraafsmeer en gaf eind december aan de club na elf jaar te verlaten. Middelbeek tekende voor een seizoen.

Middelbeek was eerst drie jaar als speler bij JOS actief om vervolgens drie jaar als assistent van Bart Logchies te fungeren voordat hij in 2010 op eigen benen ging staan. Middelbeek was toe aan een nieuwe uitdaging en die vindt hij uiteindelijk bij de amateurs van Volendam. Na de gewonnen wedstrijd van Volendam tegen Neptunus (3-1) zette Middelbeek zijn handtekening onder het contract. Vervolgens werden spelers en sponsors op de hoogte gesteld en kon het nieuws naar buiten.

Foto Martin van Zurk: Sander Middelbeek stapt aan het eind van het seizoen over naar de amateurs van Volendam
Foto Martin van Zurk: Sander Middelbeek stapt aan het eind van het seizoen over naar de amateurs van Volendam

Middelbeek: “Ik ben blij met deze stap. Het is wel geen topklasse of hoofdklasse, maar als ze zich handhaven is het maar een klasse lager dan bij JOS. Je kan wel van alles willen, maar het moet ook voorhand zijn. Gezien de accommodatie en de mogelijkheden binnen de club vind ik het ook weer wel een stap voorwaarts. Ik ga werken met een jonge gretige groep waar de spirit zeker in zit. Daarnaast kijk ik er enorm naar uit om met nieuwe mensen aan de slag te gaan.”

Volendam staat momenteel op de dertiende plaats in de eerste klasse B. Klik hier voor de stand.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)