Sander Middelbeek gaat voor vierde jaar bij JOS

Sander Middelbeek is ook komend seizoen trainer van de zondag eersteklasser JOS Watergraafsmeer. De oefenmeester begint dan aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer en aan zijn jaar tiende bij de club uit Amsterdam-Oost.

Middelbeek: “ Ik zag net in mijn aantekeningen dat we eind november het eerste gesprek hadden. Zowel de club als ik hadden dan ook geen haast. We weten wat we aan elkaar hebben en wat we van elkaar willen en dat is hetzelfde. Ik ben dus erg blij dat ik hier nog een jaar langer mag werken. De laatste gesprekken waren dan ook voor de details. Met Ron Voorn besprak ik het technische gedeelte en met Joop Vlug alles rondom het eerste elftal. We liggen mooi op dezelfde lijn.”

Middelbeek begon in de zomer van 2004 als voetballer bij JOS Watergraafsmeer. Na drie jaar als voetballer in actief te zijn geweest werd hij assistent van trainer Bart Logchies.  Middelbeek: “We degradeerden in mijn laatste jaar als assistent uit de hoofdklasse. Het ging toen allemaal te snel. Ik heb het idee dat we er nu meer klaar voor zijn dan toen. Bij JOS gaat alles geleidelijk. Stapje voor stapje. Natuurlijk is het bereiken van de hoofdklasse een ambitie maar het is geen ramp voor de club als het niet lukt.”

14102012 Sander Middelbeek

Middelbeek is blij met zijn huidige selectie en technische staf. Nu het contract met de hoofdtrainer getekend is kan er gekeken worden naar de rest van de staf en spelersgroep. Middelbeek: “ We beginnen bij de staf rondom het elftal. Daar ben ik blij mee en zou daar komend jaar ook weer mee samen willen werken. De spelersgroep  is goed en wordt ieder jaar beter.  Het is prettig werken met deze mensen om me heen en ik ben dan ook erg blij met mijn contractverlenging.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)