Home / Algemeen / Sander Middelbeek genomineerd voor Rinus Michels Award

Sander Middelbeek genomineerd voor Rinus Michels Award

Sander Middelbeek is genomineerd voor een Rinus Michels Award. De oefenmeester van zaterdag eersteklasser RKAV Volendam, en daarvoor vijf jaar aan het roer stond bij JOS/Watergraafsmeer, maakt kans op de award ‘Amateurtrainer van het Jaar’.

Middelbeek is namens het district West 1 genomineerd voor deze prijs. “RKAV Volendam heeft als voetbalfilosofie het ontwikkelen van spelers uit de eigen opleiding en daarnaast willen ze aanvallend en aantrekkelijk voetbal spelen. Sander past als geen ander bij deze filosofie”, luidt het commentaar van de VVON, dat de verkiezing organiseert.

Momenteel gaat de oefenmeester met zijn Volendam aan kop in de zaterdag eerste klasse A, waarin uit onze regio FC Aalsmeer en WVHEDW uitkomen. Vorig seizoen liep hij in de nacompetitie na strafschoppen (tegen Nootdorp) promotie naar de Hoofdklasse mis. In 2014 werd Middelbeek Coach van het Jaar tijdens het Gala van Het Amsterdamsche Voetbal, nadat hij met JOS/Watergraafsmeer kampioen van de zondag eerste klasse A werd.

De andere genomineerden zijn Fred de Boer (ACV), Dennis van Toor (AZSV), Paul van der Zwaan (Quick), Reinald Boeren (Rood-Wit St Willebrord) en Bertran Kreekels (OSS’20). Tijdens het Trainerscongres op vrijdag 11 mei in Zwolle wordt de winnaar bekendgemaakt.

Foto: Cornell Tol

SALE! Ontvang 2x de seizoensgids 2022/2023 voor de prijs van 1

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)