Sander Middelbeek (JOS Watergraafsmeer) rekent zich nog niet rijk

JOS Watergraafsmeer treft in de eerste ronde van de landelijke KNVB-beker hoofdklasser Noordwijk. Mochten de Amsterdammers deze wedstrijd goed doorkomen, wacht in de tweede ronde een duel met landskampioen Ajax. Een fantastische loting voor JOS Watergraafsmeer, al wil coach Sander Middelbeek nog niet voorbij de eerste ronde kijken.

JOS Watergraafmeer bereikte afgelopen seizoen de finale van de district beker nadat het onder meer hoofdklasser De Zouaven en Topklasser Spakenburg versloeg. Hierdoor mag de kampioen van zondag 1A dit seizoen meedoen aan de landelijke KNVB-beker en treft het in de eerste ronde Noordwijk. Wanneer de Amsterdammers deze ronde overleven wacht een fantastisch duel tegen het Ajax van Frank de Boer. JOS Watergraafsmeer-coach Sander Middelbeek: “Natuurlijk is het een mooie loting. Maar wij kijken nog niet voorbij de eerste ronde. Noordwijk heeft een sterke selectie, het zal een enorme klus worden om hen te verslaan. Als we de eerste ronde overleven hebben we al een enorm knappe prestatie geleverd.”

Ondanks de sterke selectie van Noordwijk gelooft Middelbeek in een stunt: “We spelen thuis, dat is vanzelfsprekend een voordeel. Verder hebben we een ingespeeld team, in vergelijking met afgelopen jaar zijn we alleen onze rechtsback kwijtgeraakt. Ook hebben wij vorig seizoen een aantal keer bewezen dat we in bekerwedstrijden tot een stunt in staat zijn.”

Wanneer JOS Watergraafsmeer de eerste ronde van de KNVB-beker overleeft wacht dus een stadsderby tegen het Ajax van Frank de Boer. Middelbeek: “ Dat is natuurlijk een prachtig vooruitzicht. Maar wij rekenen ons nog niet rijk. Eerst wacht Noordwijk, daarna kijken we eventueel pas naar Ajax.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)