Macnack en Schet eerste versterkingen voor OSV

Zaterdag tweedeklasser OSV kan voor het komende seizoen beschikken over de diensten van Ricardo Macnack en Shannon Schet. Daarnaast komt Jeffrey Gits over van de zondagtak van de club uit Oostzaan.

Schet komt over van zondag tweedeklasser ZSGOWMS en kan, net als Jeffrey Gits, als links of rechtsbuiten fungeren. Ricardo Macnack is een ervaren centrale verdediger die in het verleden uitkwam voor onder andere Beursbengels en Hollandia. Sinds dit seizoen speelt Macnack een paar niveau’s lager in het derde elftal van De Meteoor. ”Ik speel daar in een vriendenteam. Ik train al een paar maanden mee bij OSV en na een goed gesprek met Kai Meeuwsse en Rachid Lamalam (assistent-trainer red.) heb ik besloten om terug te keren bij de club waar ik ooit begonnen ben. Ik ben een voetballende centrale verdediger en denk dat ik in de coaching ook van waarde kan zijn. We willen met OSV volgend jaar proberen om bij de eerste vier te eindigen.”

macnack
Ricardo Macnack (liggend) speelde twee seizoenen voor hoofdklasser Hollandia

Het grootste deel van de huidige selectie heeft inmiddels aangegeven wat ze volgend seizoen van plan zijn. Adil Jamal (DCG), Richard Dirven (Hilversum), Mick Römer (HBOK), Tom Clobus (Ajax zaterdag 3) en Quinton Bhagwandin (n.n.b.) vertrekken bij de huidige nummer acht van de zaterdag tweede klasse A.

De kern van de selectie van trainer Kai Meeuwsse blijft intact want veertien spelers zullen ook volgend seizoen de clubkleuren van OSV verdedigen. Marco Keevel, Paul Denslagen, Mischa Klaver, Govert Vogel, Bas ter Haak, Dave Sijbrands, David Zwiebel, Hidde Roozendaal, Melle Bruijns, Ozgur Alpaslan, Jesse Willems, Glenn Holster, Jermaine Jeuling, Sander Rigter en Bruce Carstens hebben hun jawoord gegeven aan de oefenmeester. Meeuwsse: ”We hebben nog drie posities open en die zullen de komende weken gevuld gaan worden.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!