SDO gaat langer door met trainer Koen Janssen

Zondag Hoofdklasser SDO staat ook volgend seizoen onder leiding van Koen Janssen. Het contract van de oefenmeester werd vorige week verlengd tot de zomer van 2020. Ook assistent-trainer Rick Schipper blijft een jaar langer aan de Bussumers verbonden.

“We zijn erg blij dat we zo vroeg in het seizoen met hen een akkoord hebben bereikt”, stelt Ap Hartog, voorzitter van de technische commissie, op de website van de club. “Het goede gevoel dat we bij Koen hadden is volledig uitgekomen. Als club zijn we natuurlijk bijzonder blij met de resultaten van het eerste elftal, maar vooral ook met de manier waarop Koen voor de groep staat. Van de spelers krijgen we dezelfde berichten. Hij past goed bij SDO.”

Janssen stapte half juni plotseling in nadat succestrainer Ivar van Dinteren voor een vast dienstverband koos bij Almere City FC. Onder leiding van de oud-trainer van LRC presteert SDO uitstekend. De Bussumers gaan na veertien wedstrijden aan de leiding in de zondag Hoofdklasse, met één punt voorsprong op achtervolger RKZVC.

Het trainersduo blijft intact, want ook assistent Rick Schipper heeft zijn aflopende contract verlengd. “De samenwerking met Koen bevalt van beide kanten goed. Dit was voor SDO en Rick de reden om ook deze samenwerking met een seizoen te verlengen.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
SDO