Home / Algemeen / SDZ strijdt om Grote Bicker Bokaal

SDZ strijdt om Grote Bicker Bokaal

De negentig jaar oude voetbal trots van de Spaarndammerbuurt, AVV- SDZ (Samenspel Doet Zegevieren), verdedigt haar titel van vorig jaar.  De club organiseert voor de 2e keer,  van 10 en 12 augustus, Het Samenspel toernooi.

DWS, De Meer, Swift (zondag) en SDZ binden aankomend weekend  op het SDZ-sportcomplex langs de Transformatorweg de strijd met elkaar aan om de felbegeerde Grote BickerBokaal. Daarmee komt maar liefst  bijna 400 jaar Amsterdamse voetbalhistorie samen in Amsterdam-West.

Samenspel toernooi uniek in Amsterdam SDZ organiseert het Samenspel toernooi dit jaar voor de 2e keer. Het idee is ontstaan uit de gedachte dat Amsterdam zijn eigenkampioenschap nodig heeft. Tot vorig jaar bestond er geen echt Amsterdamsvoetbaltoernooi meer.

Door de geplande datum is het Samenspeltoernooi voor de betrokken clubs bovendien een prima opwarming voor het nieuwe seizoen en een goed meetpunt om te kijken hoe zij er vlak voor het nieuwe voetbaljaar voor staan. De teams spelen dan ook hele wedstrijden.

Het is de bedoeling dat het Samenspel toernooi zal uitgroeien tot een prestigieus Amsterdams toernooi en met een veelvoud aanhet huidige viertal deelnemers. Net als vorig jaar zal de sfeer rondom de wedstrijden het karakter krijgen van een ouderwets Amsterdams volksfeest met Live optreden en muziek op beide dagen.  En waarkan dat beter dan bij SDZ aan de rand van de Amsterdamse Jordaan.

De wedstrijden  SDZ 1 – S.V. De Meer 1 en DWS 1- Swift 1 worden vanavond (vrijdag) gespeeld en de tweede ronde is op zondag 12 augustus om 14:00 uur. Dan staan SDZ-DWS en De Meer-Swift (zondag) op het programma.

Send this to a friend