SELECTIE: RODA ’23 behoudt volledige spelersselectie

Alvin Veldhuizen maakt zich op voor zijn tweede jaar bij RODA ’23. De trainer wil met bijna dezelfde selectie een gooi doen naar een periodetitel én een plaats in de top vijf. “We moeten proberen om een vergelijkbaar seizoen te draaien als afgelopen voetbaljaar”, stelt Veldhuizen.

De zaterdagselectie van de vereniging was afgelopen seizoen dichtbij een periodetitel, maar mede door een tekort aan spelers beloonde het team zich niet voor het harde werken. Komend seizoen hoopt Veldhuizen dit wél te bewerkstelligen. Dat moet de club dan wel doen zonder Melvin Joling, die nog altijd uit de roulatie is. “Hij ligt er nog een half jaar uit, maar uiteindelijk hebben we vorig seizoen ook geen gebruik van hem gemaakt. We gaan zien wanneer hij terugkomt.” Een meevaller voor Veldhuizen is dat de spelersselectie volledig intact is gebleven. “Natuurlijk is dat een luxe. Als je ziet wat het verloop is bij de meeste ploegen, dan mogen we blij zijn dat we de groep bij elkaar hebben gehouden.”

“Vorig jaar haalden we na de winterstop twee jongens erbij”, vervolgt Veldhuizen. “Olaf van Rossenberg kwam toen over van de Zondag 2, terwijl Sander de Jong van een lager team afkomstig was. Vanaf komend seizoen hebben we Kevin Schut, de centrale verdediger van de Zondag 2, erbij gekregen. Op het laatste moment hebben we Joey Hartlooper aan onze selectie toegevoegd. Dat is een snelle buitenspeler die we goed kunnen gebruiken. Dan hebben we in principe 21 spelers waarmee we aan de slag gaan.”

Speler Club 19/20
Paul Bosse RODA ‘23
Sten van den Broek RODA ‘23
Justin Groenen RODA ‘23
Sjoerd Heijnen RODA ‘23
Jesper Hottentot RODA ‘23
Melvin Joling RODA ‘23
Ivo Leliveld RODA ‘23
Hassan Makdan RODA ‘23
Koen Polfliet RODA ‘23
Lennart Rust RODA ‘23
Stefan Schuiling RODA ‘23
Dennis Spitteler RODA ‘23
Tim Steij RODA ‘23
Daan Stevens RODA ‘23
Lars Witte RODA ‘23
Thomas Zuiverloon RODA ‘23
Mike van Zwieten RODA ‘23
Kevin Schut RODA ‘23
Olaf van Rossenberg RODA ‘23
Sander de Jong Geen club

Tekst: Jordi Smit
Foto: RODA ’23

RODA ’23 haalt ‘kind van de club’ Engelmoer terug

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)