Home / slideshow / SELECTIE: ZOB weet de selectie bij elkaar te houden
ZOB

SELECTIE: ZOB weet de selectie bij elkaar te houden

Hoofdtrainer Mohad Zaoudi is erin geslaagd om vrijwel de gehele selectie intact te houden. De oefenmeester ziet uitsluitend Kevin Grent naar een andere club vertrekken, terwijl Kid Ronday juist de overstap naar ZOB maakt.

Zaoudi merkte dat Grent toe was aan een nieuwe uitdaging. De voetballer vond in Zouaven zijn nieuwe club, waarna de trainer op zoek ging naar een vervanger. Hij kwam vervolgens snel bij Kid Ronday terecht die hij nog kende uit het verleden. “Kid en Kevin lijken erg op elkaar met hun speelstijl, waardoor we een één-op-één vervanger binnenhalen. Dat is prettig voor het team, want daardoor verandert er weinig in ons spel.” Ook Julian van der Lubbe is nieuw in de selectie. De 16-jarige voetballer speelde in de jeugdafdeling van ZOB en schuift door naar de A-selectie. “Julian is nog zeer jong met zijn 16 jaar, maar geldt echt als een groot talent. Hij moest de eerste weken zeker wennen aan het fysieke onderdeel bij de senioren. Dat gaat echter steeds beter.”

ZOB begon afgelopen seizoen uitstekend aan de competitie. Zaoudi hoopt dan ook dat de spelersgroep de ingezette lijn de aankomende maanden een goed vervolg gaat geven. “We zijn de afgelopen maanden tijdens de trainingen nog sterker geworden. Iedereen moet echt vechten voor zijn plekje en weet wat van hen wordt verwacht binnen het team. Dat geeft vertrouwen richting het nieuwe seizoen.”

Club 2020/2021
Bjorn HuismanZOB
Tim van DuurenZOB
Danny BeenZOB
Marko PalsZOB
Romeo FecundaZOB
Jerrold EeckhoutZOB
Gerry BosschieterZOB
Rowin MolZOB
Lester AarsmanZOB
Joey OehlersZOB
Wouter van OsZOB
Danny StreekstraZOB
Dennis PalsZOB
Dennis JansenZOB
Dave NintemanZOB
Colin CoendermanZOB
Nigel SchaasbergZOB
Stefan van WonderenZOB
Yassin El YaakoubiZOB
Kid RondayMonnickendam
Julian van der LubbeZOB Jeugd
Dennis BrouwerZOB
Mike van KoertZOB

Tekst: Jordi Smit
Foto: José Mol

Send this to a friend