Foto: Jeroen de Kock

Senel Cebar heeft het na acht jaar wel gezien bij AGB

Trainer Senel Cebar heeft donderdagavond aan de spelersgroep van AGB bekend gemaakt dat hij de club na acht jaar gaat verlaten. AGB is momenteel koploper in de zondag derde klasse C. “Ik moest hier echt alles zelf doen.”

Cebar twijfelde vorig seizoen al of hij zijn contract bij de club op Sportpark Ookmeer moest verlengen. Toen besloot hij er toen nog een jaar aan vast te knopen. Met de komst van een aantal nieuwe spelers wilde hij nog een keer een gooi doen om te promoveren naar de tweede klasse. Voorlopig ligt hij op schema, maar dat weerhoudt hem er niet van om de club aan het eind van het seizoen te verlaten. Cebar: “Ik heb met de club vele prijzen gepakt en het zou natuurlijk fantastisch zijn als we kunnen promoveren naar de tweede klasse. Stoppen op je hoogtepunt heet dat toch?”

Foto Koos van der Leest: Senel Cebar tijdens de wedstrijd tegen RODA'23 vorig seizoen
Foto Koos van der Leest: Cebar tijdens de vorige ontmoeting tegen RODA’23

Cebar: “Ik hoefde helemaal niet weg bij de club, maar ik ben gewoon erg teleurgesteld in hoe het organisatorisch allemaal is geregeld. Ik moet echt alles zelf doen. Ik ben soms meer een materiaalman dan een trainer.”

Over zijn toekomst is de trainer, die in het bezit is van TC 2 (t/m eerste klasse), heel duidelijk. Cebar: “Ik heb de connecties niet en ik heb geen netwerk om uit te putten. Het zal erg lastig worden om een nieuwe club te vinden. Daar ben ik heel eerlijk in. En ondanks dat ik dat weet heb ik toch besloten AGB te gaan verlaten.”

cebar jdk

Strijdvaardig is Cebar zeker. “Dit jaar moeten we gewoon op een prachtige manier afsluiten. En dan maar hopen dat ik een andere club vindt. Ik zou na acht jaar AGB graag eens in een andere keuken kijken. Laten we hopen dat het allebei gaat lukken.”

Zondag hervat AGB in de zondag derde klasse C met een thuiswedstrijd tegen RODA’23

Foto boven Jeroen de Kock

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)