Senel Cebar verlengt contract bij AGB

Senel Cebar blijft ook volgend jaar de hoofdtrainer van AGB in de zondag derde klasse C. De Amsterdammer is al jaren verbonden met de club en plakt er dus nog een jaar aan vast. Volgens Cebar was het een duidelijk en goed gesprek.

Cebar: “We willen beide met elkaar door en ik heb veel plezier met deze groep jongens, dat is in mijn ogen het belangrijkst. Daarnaast blijft het team nagenoeg intact. Natuurlijk vertrekken er een paar spelers, maar dat is elk jaar het geval. Ook staan we er goed voor in de competitie en zit er misschien wel een kampioenschap in.”

Cebar kijkt ook naar zijn eigen ambities. Het blijft wel derde klasse en tegen een stapje hogerop zegt hij niet per definitie nee. Cebar: “Die kans heeft zich niet voorgedaan. Ik heb hiernaar ook niet gesolliciteerd. Natuurlijk heb ik ook uitdagingen, maar het moet wel passen met mijn baan en het privéleven. Misschien volgend jaar wel.”

Beide partijen hebben bewust gekozen voor een éénjarige verlenging van het contract. Cebar: “Dit is al de vierde of vijfde keer dat we het op deze manier doen. Het brengt rust. Ik ben geen voorstander voor een twee- of driejarige verlenging. Wanneer je dan voortijdig besluit uit elkaar te gaan, blijf je met een onafgebroken verbintenis achter,” besluit hij.

Verslag: Mirko de Lange
Foto: Koos van der Leest

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB