Sergio Comvalius (AGB): “SCH 44 voor mij een onbekende ploeg”

AGB is dit seizoen de grote verassing in de zondag tweede klasse B. De promovendus staat na tien speelrondes bovenaan en verloor tot dusver slechts één keer. Aanstaande zondag staat de topper tegen SCH 44 op het programma voor de ploeg van Senel Cebar. Sergio Comvalius hoopt dat zijn ploeg in dit duel de koppositie kan verstevigen.

Het is voor de aanvallende middenvelder geen verrassing dat AGB dit seizoen goed presteert. “Dat we nu bovenaan staan had ik voor het seizoen niet verwacht, maar ik wist wel dat we bovenin zouden gaan meedraaien,” vertelt Comvalius. “We hebben ons op de juiste posities versterkt met spelers die het niveau omhoog gooien. Door de inzet en strijd die wij leveren zijn we een lastige ploeg om te verslaan.”

Sergio Comvalius

Waar Comvalius vorig seizoen nog in de spits speelde, is hij nu een vaste waarde op het middenveld in het elftal van Senel Cebar. “Ik speel dit seizoen als rechtshalf in plaats van in de spits. In het begin van het seizoen was dat even wennen, maar de laatste tijd gaat het goed. Ik begin weer meer te scoren en ook het spel is prima. De trainer is tevreden en ik ben zelf ook tevreden over mijn prestaties tot nu toe.”

Zondag wacht voor AGB de uitwedstrijd tegen achtervolger SCH 44. “Het is voor mij een onbekende ploeg. Ik had voor dit seizoen nog niet van SCH gehoord. We hebben het tot nu toe goed gedaan in de topwedstrijden dit seizoen, dus ik hoop dat we zondag ook een goed resultaat neer kunnen zetten. We moeten ook niet te veel met SCH bezig zijn en gewoon van onze eigen kracht uit gaan.”

Over het kampioenschap wil Comvalius nog zeker niet praten. “We moeten proberen om een periode te pakken. Het is nog te vroeg om over een kampioenschap te praten. Er kan nog zoveel gebeuren na de winterstop. We focussen ons eerst op een periodetitel.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB