Serieuze kanshebbers melden zich in top BvCM Topscorer

Afgelopen weekend is weer eens duidelijk geworden welke spelers zich nadrukkelijk gaan melden in de kop van het klassement. En het zijn zeker geen onbekende namen. Vooral bij de mannen begint zich een duidelijke kopgroep te vormen.

Dennis Kaars (De Dijk) voegde drie goals aan zijn totaal toe en deelt nu de eerste plaats met Rahim Abdul van Chabab. Er waren nog twee spelers die ook drie keer wist te scoren. Ruud den Hooglander van Beursbengels en Ruben Loeve van WVHEDW

Loeve zet daarmee een zeer goede stap op de ranglijst. Jesse van Huisstede (Weesp), Daniel Schermer (Purmersteijn) wisten eveneens een doelpunt aan hun totaal toe te voegen. Etienne Olf (Beursbengels) maakte er zelfs twee.

SLIDE

Klik hier voor alle spelers die minimaal vier keer gescoord hebben.

Bij de vrouwen is er in de Top 3 niet veel gewijzigd. De winnares van vorig jaar Lieselotte Wels (Buitenveldert 1) voegde een treffer aan haar totaal toen en staat nu op de tweede plaats. Mariam Ahaddouch (Buitenveldert 2) klimt door haar twee doelpunten naar de vierde plaats. Ook Trudy Koornstra (Purmerend) wist twee keer te scoren . Zij staat nu twaalfde.

Eshly Bakker (Ajax) scoorde vorige week een keer, maar kwam deze week wegens de interlands tegen Italië niet in actie. Het talent van het jaar staat inmiddels op de zesde plaats.

SLIDE

Klik hier voor de complete lijst van alle speelsters die minimaal twee keer gescoord hebben.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!