Jimmy Simons

Simons en Hoofddorp samen verder

Het bestuur van S.V. Hoofddorp heeft met Jimmy Simons overeenstemming bereikt over een verlenging met twee seizoenen van zijn huidige verbintenis voor de functie van hoofdtrainer van de Zondagselectie van S.V. Hoofddorp.

Het bestuur en Simons hebben de intentie uitgesproken om elkaar voor een langere periode te binden. Het lopende (eerste) seizoen van Jimmy Simons bij S.V. Hoofddorp verloopt in velerlei opzichten uitstekend en beide partijen passen qua profiel en ambities prima bij elkaar. De resultaten van Zondag-1 zijn dan nog wel wisselvallig, maar er is een sterke verbetering op zowel mentaal als technisch/tactisch gebied merkbaar.

Dit vormt een goede basis om op de ingeslagen weg voort te gaan en daarbij de komende twee jaren  uitvoering te gaan geven aan het bestaande beleid van S.V. Hoofddorp om te streven naar het zo hoog mogelijk spelen op amateurniveau. Simons is daarbij direct verantwoordelijk voor de training, de coaching en het voetbaltechnisch beleid van het keurkorps van de vereniging.

De positieve ontwikkelingen en toekomstmogelijkheden, een prachtige accommodatie, een uitstekend functionerende jeugdafdeling met vele talenten die doorstromen naar de seniorenselecties en een prima verenigingsorganisatie bij S.V. Hoofddorp zijn  belangrijke redenen voor Jimmy Simons om voor S.V. Hoofddorp te blijven kiezen.

De visies van het bestuur en de trainer op technisch en organisatorisch gebied liggen heel dicht bij elkaar. Dit heeft er toe bij gedragen dat de contractbespreking op een prettige en snelle manier heeft plaatsgevonden. Uit de duur van de overeenkomst spreekt vertrouwen. Bovendien zorgt een langdurige relatie voor rust en continuïteit binnen de club. Dat is een belangrijk argument om te komen tot goede prestaties. Het bestuur van S.V. Hoofddorp is verheugd met de nieuwe aanstelling van trainer Jimmy Simons en ziet de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)