Simons maakt zich op voor derde seizoen bij Hoofddorp

Vier dagen voor de start van het nieuwe seizoen werd Jimmy Simons bij Hoofddorp voorgesteld. De trainer had vorig jaar al voor twee seizoenen getekend, maar werd gisterenavond samen met 32 andere trainers gepresenteerd door de club. Hij maakt zich momenteel op voor zijn derde seizoen bij de zondag tweedeklasser.

“Ik heb het bij Hoofddorp enorm naar mijn zin”, is Simons lovend over zijn werkgever. “Het is een geweldige club. Ik kan het met iedereen goed vinden en het is fijn om te werken in een goed geleide organisatie. De club zit vol met gedreven mensen en er wordt gewerkt met een bepaalde denkwijze die mij goed ligt. Dat is ideaal om mee samen te werken.”

Toen Simons in juli 2012 het roer overnam van Stefan Teeken (momenteel Overbos), was de doelstelling duidelijk: Hoofddorp wil een stabiele eersteklasser worden. Twee jaar later is de ploeg nog altijd een tweedeklasser. Simons: “In juni misten we promotie via de nacompetitie op één penalty. Dat was balen, maar we hebben de knop omgezet en willen dit jaar weer meedoen om promotie.”

Dat zal dan gebeuren met een hoop nieuwe gezichten. “Mijn eerste twee jaar kon ik nog werken met een vaste kern die al jaren bij de club zat, die zijn nu helaas vertrokken. We hebben een nieuwe groep, maar ook deze jongens hebben veel kwaliteiten. Met deze groep willen we bovenin meedraaien in de zondag tweede klasse B. Het wordt lastiger, maar is zeker mogelijk.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)