Sjaak Tersteeg

Sjaak Tersteeg (DVVA): “Het wordt tijd voor een overwinning”

Iedere week vraagt Het Amsterdamsche Voetbal een trainer uit haar regio om de HAV Poule te voorspellen. Deze week is het de beurt aan Sjaak Tersteeg. De trainer van zaterdag tweede klasser DVVA kende een zwakker start en behaalde pas een enkel punt. Zaterdag wacht AFC.

Tersteeg: “Het verbaasd me niet echt dat we maar een schamel puntje hebben. Onze voorbereiding verliep niet zoals gepland met veel late vakanties. Dat opgeteld bij een aantal blessures verklaart een hoop. Hier horen wij in ieder geval niet te staan.  Ik wist dat het de eerste maand ’doorharken’ zou worden.”

En dat werd het zeker voor Tersteeg. In de openingswedstrijd tegen ZOB werd 5-0 verloren. Tersteeg: “Dat was een complete off-day en we kregen ook nog twee keer rood.”  Job Verhoeve (1 duel) en Vincent Dekker (maar liefst vier wedstrijden) werden geschorst en Tersteeg moest eerder dan gebracht spelers inpassen die nog niet fit waren.

Tersteeg: “ Het begint nu zo langzamerhand compleet te raken. Zaterdag tegen AFC , een ploeg die ik door en door ken, zou het moeten kennen. Ik zeg niet dat we zo maar even winnen maar er liggen zeker kansen.”

Verrassend is het dus niet dat Tersteeg zijn eigen ploeg in de HAV Poule op winst zet. Denkt u het beter te weten dan de trainer? Schrijf je dan nu hier in! Deelname is gratis. De jackpot staat op 250 euro!

De voorspelling van Sjaak Tersteeg ziet er als volgt uit:

Schermafbeelding 2013-09-27 om 10.23.10

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)