Sjaak Tersteeg gaat voor zesde seizoen bij DVVA

Sjaak Tersteeg is ook komend seizoen trainer van zaterdag tweedeklasser DVVA.  Het zal dan het zesde seizoen worden voor de 54-jarige oefenmeester. Na elf jaar WVHEDW lijkt er nu weer een lang verblijf aan te zitten komen.

Tersteeg: “ Het is niet zo dat ik nergens anders aan de slag wil  hoor. En het is niet zo dat ik een bepaald stempel en dat ik alleen maar zou passen bij clubs als WV, DVVA, AMVJ of Swift. Ik heb het gewoon enorm naar me zin en ben nog lang niet uitgekeken bij deze mooie club.”

In december kregen de spelers van de selectie een enquete voorgelegd door de club hoe ze het het liefst zouden zien met betrekking tot komend seizoen. Tersteeg: “ We hebben toen met zijn allen, naar aanleiding van die enquete  besproken hoe we verder gaan. Komend jaar ga ik nog meer samenwerken met Jeroen Smakman. Hij gaat zich volledig richten op het tweede elftal. Ik heb er dan ook erg veel zin in om het samen met hem te doen.”

nieuw tersteeg 2

“DVVA is een leuke club. Ik er kan er op mijn fiets naar toe. Ik drink er na afloop prettig een biertje. Dus waarom zou ik niet nog een jaar blijven? Al is het natuurlijk niet zo dat ik niet open zou staan voor een nieuwe uitdaging. Ik zie me zelf ooit nog wel eens bij een andere club werken. Al denk ik wel dat ik nu een van de langstzittende trainer bij DVVA ben.”

Foto’s John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)