Sjaak Tersteeg volgend seizoen Technisch Coördinator bij WV-HEDW

Na zeven seizoenen trainerschap bij DVVA keert Sjaak Tersteeg na dit seizoen terug bij WV-HEDW. Deze keer niet in de rol van hoofdtrainer, iets wat Tersteeg in het verleden maar liefst twaalf jaren was bij WV-HEDW. Hij wordt nu Technisch Coördinator bij de zaterdag eersteklasser.

Voorzitter Ronald Nijsen geeft tekst en uitleg over de aanstelling van Tersteeg. Nijsen:”Wij willen dat onze hoogste jeugdteams binnen enkele jaren op divisieniveau spelen. En in de niet al te verre toekomst zou minimaal de helft van ons eerste zaterdagteam uit eigen kweek moeten bestaan. Zowel hoofd- als jeugdbestuur zijn er van overtuigd dat de organisatiestructuur van de jeugdafdeling aangepast moet worden om deze doelen te bereiken. Ik ben dan ook bijzonder verheugd te kunnen melden dat we een zeer geschikte invulling voor deze voor WV-HEDW zeer belangrijke rol gevonden hebben in de persoon van Sjaak Tersteeg.”

tersteegg2

Sjaak Tersteeg is bij de KNVB in dienst als TC1-trainer. Hij geeft les aan trainers in wording. Hij heeft bijvoorbeeld een aantal van de jeugdtrainers van WV-HEDW zelf opgeleid. Als trainer heeft hij negentien jaar ervaring op eerste en tweedeklasse niveau. Bovendien is hij ook nog eens een clubman: twaalf van die negentien jaar was Tersteeg trainer van de Zaterdag 1 van WV-HEDW. Zijn beide zoons spelen er momenteel in de B4. De afgelopen bijna zeven jaar was Tersteeg trainer van DVVA welke functie hij tot het eind van het seizoen zal blijven vervullen.

Nijsen is content met zijn nieuwe Technisch Coördinator. ”Met zijn ervaring, relaties, kwaliteiten, enthousiasme en humor zijn we er als hoofd- en jeugdbestuur zeer van overtuigd de juiste man op de juiste plaats te hebben gevonden, met een breed draagvlak binnen WV-HEDW. Wij wensen Sjaak veel succes en plezier in deze rol die formeel pas volgend seizoen ingaat. Maar we zullen hem de komende maanden zeker ook al vaker bij onze club aantreffen.”

Bron: www.wvhedw.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)