Home / Algemeen / Slechte tweede helft tegen RODA ’23 kost De Meer de koppositie

Slechte tweede helft tegen RODA ’23 kost De Meer de koppositie

In de titelstrijd heeft De Meer zichzelf zondagmiddag een slechte dienst bewezen tegen RODA ’23. Het duel eindigde in een 3-3 gelijkspel.

De Meer speelde een sterke eerste helft en stond bij rust 2-0 voor, dankzij goals van Roberto van Brakel en Ayyoub Bouinin. “Het was onze beste helft van het seizoen, bij vlagen speelden we RODA ’23 helemaal van de mat. Het had zeker 3-0 of 4-0 moeten staan. Maar we missen teveel kansen en laten de tegenstander daardoor in leven”, aldus Stan Bijl.

Na rust zorgde dat ervoor dat De Meer het deksel op de neus kreeg. In een paar minuten tijd maakte RODA ’23 er 1-2 en 2-2 van. Uit een vrije trap schoot Nick Leerkes de 1-2 binnen en Douwe Leenders zorgde voor de gelijkmaker. Het werd uiteindelijk zelfs 2-3 via Rezgar Kasim. Zo moest De Meer uiteindelijk zelfs nog alle zeilen bijzetten om nog een punt over te houden aan het duel. Daar slaagde het uiteindelijk wel in, dankzij een goal van Emre Dalikran.

Maar Stan Bijl was logischerwijs ontevreden: “Dit gebeurt ons te vaak, we laten ons in de tweede helft afbluffen en als makke schaapjes richting de slachtbank leiden. We hebben onszelf een slechte dienst bewezen vandaag.” En dat was zeker het geval, want De Meer raakte hiermee de koppositie kwijt. Theole is nu de nieuwe koploper, al heeft de ploeg uit Tiel wel een duel meer gespeeld. Volgende week gaat de meer op bezoek bij Nieuw Utrecht en zal het zich moeten herpakken. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

IVV in eerste helft voorbij DWS

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)