Slordig spel nekt Weesp

FC Weesp heeft zondag, tweede klasser A, op eigen terrein met 2-4 verloren van Hillegom. Trainer Karel Knaap is er goed ziek van: “Het eerste kwartier speelden de jongens hartstikke goed om vervolgens volledig in te kakken. Slordig spel heeft ons de das om gedaan.”

Het eerste kwartier van de eerste helft was FC Weesp duidelijk de bovenliggende partij. Iedereen zat te wachten tot de eerste Weesper treffer viel. Maar toen stortte het goede spel van de Weespers in en daar wist Hillegom van te profiteren. Rond de dertigste minuut scoorde de tegenstander het eerste doelpunt. Een kwartier later stond Weesp maar liefst 0-3 achter.

Na rust probeerde FC Weesp te redden wat er te redden viel. Daar was Hillegom op voorbereid. Door de focus op de verdediging te leggen, wilde de tegenstander de winst veilig stellen. Een kwartier voor het eindsignaal wist Jasper Spanjerberg er voor Weesp toch 1 – 3 van te maken. Het sprankje hoop dat hieruit voortvloeide werd door Hillegom met een vierde doelpunt snel gedoofd. Vijf minuten voor tijd maakte Ramon Westland er nog 2-4 van, maar toen was het voor FC Weesp al te laat.

Volgende week zondag treft Weesp Abcoude. Knaap: “Altijd een lastige tegenstander en het zelfvertrouwen van onze jongens heeft nu toch ook een tik opgelopen. Het wordt hard werken.”

Bron Weespernieuws.nl 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)