Smaakmakers Zouggaghi en Hitou verlaten ‘T Knooppunt na één seizoen

Het verblijf van de Belgische zaalvoetballers Amar Zouggaghi en Aziz Hitou bij ‘T Knooppunt blijft beperkt tot één seizoen. Het tweetal keert terug naar hun vaderland, waar zijn gaan spelen bij FT Antwerpen. Beide spelers kwamen naar Amsterdam met het doel om landskampioen te worden en nemen ook afscheid met de schaal.

De twee Belgen hebben allebei een verleden in Antwerpen. Hitou speelde er acht jaar lang, tot zijn vertrek naar ‘T Knooppunt, en Zouggaghi kwam nog één seizoen uit voor Halle-Gooik. “Ik heb een mooie tijd gehad bij ‘T Knooppunt, kampioen geworden, maar voor het kampioenschap spelen met de club van je hart, is nog altijd het mooiste”, zegt Zouggaghi tegen Sportbeat. De 26-jarige spits was dit seizoen 23 keer trefzeker en leverde zeventien assists. In zijn laatste jaar bij FT Antwerpen (2014/15) maakte Zouggaghi liefst 39 doelpunten.

Foto RickySportphotography | Na één seizoen vertrekt Aziz Hitou uit Amsterdam

Hitou kiest vanwege praktische redenen voor een vroege terugkeer om weer te voetballen in zijn woonplaats. “De afstand naar Amsterdam was heel moeilijk, drie keer per week”, legt de 27-jarige Antwerpenaar uit tegenover Sportbeat. “Ik ben ‘T Knooppunt zeer dankbaar dat zij mij de kans hebben gegeven van de Nederlandse competitie te mogen proeven en ben vanaf de eerste dag warm ontvangen.” Met FT Antwerpen

Afgelopen seizoen eindigde FT Antwerpen op de derde plaats in de Belgische zaalvoetbalcompetitie. De club werd twee keer kampioen van België, beide keren maakte Hitou mee (2007 en 2012).

Foto boven: RickySportphotography (Amar Zouggaghi)

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOG