Home / Algemeen / Spectaculaire nieuwe opzet Kampioenschap van Amsterdam

Spectaculaire nieuwe opzet Kampioenschap van Amsterdam

Na drie succesvolle jaren is het tijd om onze ambities daadwerkelijk in daden om te zetten. Het kampioenschap van Amsterdam en Het Gala van Het Amsterdamsche Voetbal komen samen op een dag aan de vooravond van het nieuwe seizoen: Zaterdag 22 augustus 2015.

Nog nooit kwamen zoveel Amsterdamse voetballiefhebbers bij elkaar om het seizoen te openen. Twee weken voor de start van de competitie organiseert Het Amsterdamsche Voetbal (samen met Just Ask) het Kampioenschap van Amsterdam nieuwe stijl.

Bekers en schalen

Met medewerking van de KNVB de Gemeente Amsterdam en diverse sponsoren organiseren we zoals gebruikelijk een TOP toernooi voor de zestien hoogst spelende teams van Amsterdam.  Daarnaast zullen er seminars plaatsvinden, een netwerkborrel voor alle (groot) Amsterdamse clubs, is er entertainment voor de jeugd, een (mini) vrouwentoernooi, een historische wedstrijd en diverse side events.

Swift won in 2014 het Kampioenschap van Amsterdam
Swift won in 2014 het Kampioenschap van Amsterdam

De dag zal worden afgesloten met een grote Awardshow waar de beste van het huidige seizoen worden gekozen en de kampioenen zullen worden gehuldigd. Dit alles natuurlijk omlijst met diverse optredens en video’s van het afgelopen seizoen.

Het Amsterdamsche Voetbal hoopt op deze manier een mer dan waardig vervolg te geven aan de eerste drie jaren van het Kampioenschap van Amsterdam. Het moet de kick-off worden van het nieuwe seizoen waar niet alleen het actieve voetbalgebeuren centraal staat. Het moet de dag worden van verbroedering, vriendschap en voetbal worden.

De winnaars van vorig seizoen van Het Gala van Het Amsterdamsche Voetbal in Escape
De winnaars van vorig seizoen van Het Gala van Het Amsterdamsche Voetbal in Escape

De komende periode zullen wij u steeds meer vertellen over onze plannen, maar en ding is zeker: Zaterdag 22 augustus op Sportpark Goed genoeg is een dag die u niet mag missen!

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)