Spelersbegeleider Randy Sanches twijfelt over toekomst bij ZSGOWMS

Randy Sanches lijkt te zijn begonnen aan zijn laatste seizoen als keeper. De doelverdediger van ZSGOWMS is vanaf heden spelersbegeleider bij Aggregated waardoor de doelman twijfelt over zijn toekomst.

“Ik heb met Murat Böke (nieuwe trainer, red.) gesproken en hem gezegd dat als hij een jonge keeper op het oog heeft dat het verstandig is om hem vast te leggen. Het lijkt me voor mijn toekomst beter als ik een stap opzij doe, maar ik zal natuurlijk altijd stand-by blijven staan.”

Sanches zal de komende tijd zes spelers gaan begeleiden in de leeftijd van zestien tot negentienjaar. “Het is de bedoeling dat ik ze vooral fysiek en mentaal ga begeleiden en ze op die manier hopelijk naar een hoger plan kan tillen. Ik heb in mijn carrière net niet de top gehaald en hoop dat ik ervoor kan zorgen dat zij het wel redden. Ik heb mezelf een spiegel voorgehouden en weet nu dat je altijd in jezelf moet blijven geloven en je op ieder gebied voor de volle 100% moet inzetten.”

Hoewel Aggregated ook een zaakwaarnemersbureau is zal Sanches zich op dat gebied afwezig houden. “Door mijn ervaring als keeper kan ik de jongens wel goede adviezen geven en weet ik wat hun goede- en slechte punten zijn maar op zaakwaarnemersgebied ga ik mijn vingers niet branden dat laat ik over aan Johan Wins en Joes Blakborn.”

Verslag: Jurgen Boegborn

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)