Home / Zondag 4f / Sporting Almere-trainer Sandor Augustijn: ”Zonder titel ben ik niet tevreden”

Sporting Almere-trainer Sandor Augustijn: ”Zonder titel ben ik niet tevreden”

De zondagselectie van Sporting Almere, dat in de vierde klasse uit komt, heeft voor het komend seizoen flink ingekocht. Trainer Sandor Augustijn is er dan ook van overtuigd dat er iets staat te gebeuren. “Met deze selectie moeten we kampioen kunnen worden” was zijn reactie.

Van de spelersgroep die dit seizoen als elfde eindigde in de vierde klasse F zijn er slechts dertien overgebleven. Dit wordt aangevuld met zeventien spelers van buitenaf en zeven talenten die doorstromen vanuit de Onder-19. Dat was volgens Augustijn ook nodig. “Nu heb ik de vrije hand gekregen om een eigen selectie te maken. We zijn een weg ingeslagen en daar is het bestuur ook achter gaan staan. De club wil heel graag omhoog.” aldus Augustijn, die eerder bij FC Almere ook uit een lastige situatie succesvol was.

Bij Sporting Almere moet het straks gebeuren met onder meer Bram Benda, Damian Koperdraad (BFC) en Jordy Oudejans (SDZ). “Wij denken een goede balans te hebben gevonden: harde werkers, goede voetballers, waterdragers, jong en oud bij elkaar”, aldus Augustijn. Tijdens de presentatie was Dennis Gerritsen een ander nieuw gezicht. De voormalig prof wordt assistent van Augustijn. “Ik ken hem al heel lang van verjaardagen bij dezelfde vriendenkring. Een tijd geleden kwam ik Dennis weer tegen en hij wilde iets in het trainersvak doen.” Voor het tweede team is Engelbert Arrindell aangesteld. Ook hier zal men profiteren van het uitbreiden van de selectie en het door laten stromen van de jeugd.

Het bestuur van Sporting Almere is blij met deze ontwikkeling en geeft de selectie dan ook alle steun. Positieve geluiden dus uit Almere en wordt het misschien ook wel weer tijd dat er een zondagclub gaat promoveren want deze spelen vrij laag vergeleken bij de zaterdagclubs. Voor de districtsbeker treft Sporting Almere straks AH’78 en ASV’65. Voor de competitie is men ingedeeld in de zondag vierde klasse F.

Hoe is het met… Dennis Gerritsen

 

Send this to a friend