Home / Homepage / Sporting Almere wint eerste oefenduel

Sporting Almere wint eerste oefenduel

Zondag vierdeklasser Sporting Almere heeft na diverse trainingen ook de eerste oefenwedstrijd achter de rug. De ploeg van Sandor Augustijn wist de oefenpot met 4-5 te winnen van SDOB uit Broek in Waterland. Beiden trainers konden continu wisselen om zodoende een beter beeld te krijgen waar men momenteel staat. In de eerste helft werd er viermaal gescoord, en was het 2-2 na 45 minuten.

De tweede helft had twee vrijwel gelijkwaardige ploegen die aanvallend waren ingesteld. Sporting Almere nam wel de leiding maar de gelijkmaker viel weer snel: 3-3.  De thuisclub scoorde snel de 4-3,  maar dit gaf Sporting een boost om de draad weer op te pakken. Vervolgens ging Sporting over tot een offensief en leverde uiteindelijk de gelijkmaker weer op: 4-4.  Sporting Almere trainer Augustijn kon volop wisselen, zodat er weer andere spelers konden spelenen dat pakte goed uit. Mooie bijkomstigheid was dat zijn ploeg uiteindelijk ook nog aan het langste eind trok en de 4-5 scoorde. Hier bleef het bij, voor Sporting Almere scoorden Dylan Dokter twee keer. Audrey Eto, Jonathan Arindel en Jordy Oudejans ieder een keer.

Sandor Augustijn over zijn ploeg: “Het is lekker dat je veel spelers tot je beschikking hebt die er allemaal voor willen gaan. Ik heb veel gezien en zal m’n voordeel hiermee doen want een ding is zeker er veel talent in mijn selectie en dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst” aldus de coach die komend seizoen in de vierde klasse F gaat starten. 

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend