Home / Homepage / Sporting Martinus lanceert magazine

Sporting Martinus lanceert magazine

‘Als vanouds vernieuwend’ is de missie van de Amstelveense voetbalvereniging Sporting Martinus. Veranderen om te verbeteren, maar wel vanuit de eigen cultuur.

Het gloednieuwe magazine de SMinfo is zo’n tastbare innovatie van de vereniging uit Amstelveen Noord waarin de 1.300 leden, vrijwilligers en andere sportieve Amstelveners geïnformeerd worden over verleden, heden en toekomst.

Er wordt in het full color ‘SMagazine’ o.a. stilgestaan bij het 60-jarige jubileum van sportpark Overburg, de activiteiten en de vele vrijwilligers, zoals bijvoorbeeld de schoonmaakploeg.
Die vrijwilligers krijgen bij de 92-jarige club vanaf februari overigens nog meer aandacht binnen het kader van het project ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’, dat Sporting Martinus organiseert met ondersteuning van het Amstelveens Sportbedrijf en in samenwerking met Sportservice Noord-Holland.
Het eerste exemplaar van de SMinfo werd door trotse voorzitter Pieter Monkelbaan uitgereikt aan Wethouder Sportzaken John Levie (rechts op de foto).

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)