Sporting Martinus legt basis voor herstart competitie in Lloret de Mar

Sporting Martinus heeft de basis voor de tweede seizoenshelft gelegd in Lloret de Mar. De koploper van de zondag vierde klasse F verbleef van donderdagavond tot en met zondagavond in de Spaanse kustplaats.

Lloret de Mar, normaal de bestemming voor een feestvakantie voor jongeren, was voor Sporting Martinus het afgelopen weekend niet alleen een uitgaansoord. De selectie ging weliswaar een avond stappen, maar de ploeg werkte ook elke dag een training af.

Martinus3

Sporting Martinus arriveerde vorige week donderdag in het hotel en de groep deed daar onder het genot van de Spaanse zon op het terras een voetbalquiz. De volgende dag wachtte een pittig programma. ’s Ochtends ging de selectie voor het eerst trainen en ’s middags stapte iedereen op de fiets om een fietstocht te maken en de omliggende plaatsen te bezoeken. Na de fietstocht was het echt tijd voor ontspanning en ging de selectie het centrum in om met z’n allen wat te drinken.

Martinus2

Ondanks het avondje stappen stond er zaterdagochtend gewoon weer een training gepland. Na de training reisden de spelers en begeleiding af naar Nou Camp om de wedstrijd tussen Barcelona en Granada te bezoeken. ’s Avonds ging de selectie gezamenlijk uit eten en zondag werd het trainingskamp afgesloten met een training en een onderling toernooi. Zondagavond zette de groep weer voet op Nederlandse bodem.

Martinus1

Martinus-trainer Ron Gerlof was erg te spreken over het trainingskamp. “We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Het was een goede mix van trainen en leuke activiteiten. De weersomstandigheden waren ook goed want het was elke dag rond de twintig graden. Alles was top geregeld en ik denk dat we een goede basis hebben gelegd voor de tweede seizoenshelft.”

Verslag: Joey Schoo
Foto’s: martinianen.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)