Sporting Martinus presenteert nieuwe technische staf

Het naar de vierde klasse gedegradeerde Sporting Martinus heeft onlangs  haar nieuwe technisch staf voor komend seizoen gepresenteerd. De club gaat vol vertrouwen het nieuwe seizoen met nieuwe en bekende namen.

Zoals al eerder bekend werd gemaakt (in februari) is voormalig eerste elftalspeler Ron Gerlof (voor in het midden) de nieuwe hoofdtrainer. Donderdag zette hij ook daadwerkelijk zijn handtekening onder het contract. Gerlof is een echte clubman en was al eerder assistent en hoofdtrainer het hoogste jeugdteam.

Rob van Ginkel (links onder) zal als teammanager fungeren en Jeroen van Kempen (links boven) zal als teamleider gaan opereren. Verder wordt de technische staf gecompleteerd met assistent-trainer Ronald Renzema (rechts boven) en keeperstrainer Tommie Thomas (midden boven). Allen hebben hun sporen bij de club al geruime tijd verdiend en zullen komend seizoen aan de slag met een jonge selectie.
phoca_thumb_l_DSC06377-3

Boven vlnr: Jeroen van Kempen, Tommie Thomas, Ronald Renzema. Onder vlnr: Rob van Ginkel, Ron Gerlof, Michel Becker

Met deze nieuwe staf en jonge groep is de vergelijking met twaalf jaar geleden snel gemaakt. Ook toen speelde Martinus in de vierde klasse met allemaal jongens die door de club zelf waren opgeleid. De nieuwe selectie heeft op donderdag 31 juli haar eerste training.

Foto www.martinianen.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)