Home / Algemeen / Swift lijdt kleine nederlaag tegen SteDoCo

Swift lijdt kleine nederlaag tegen SteDoCo

Zaterdag Hoofdklasser Swift heeft op het eigen Olympiaplein een kleine nederlaag geleden. Nummer drie SteDoCo versloeg de ploeg van Bart Logchies met miniem verschil: 0-1.

In de eerste helft deden beide ploegen weinig voor elkaar onder en vielen er weinig hoogtepunten te noteren. Na acht minuten in de tweede helft kwamen de gasten uit Hoornaar aan de leiding. Jay-Jay Meierdres was met een schot van buiten het strafschopgebied trefzeker: 0-1. De Amsterdammers zochten in het laatste half uur tevergeefs naar de gelijkmaker.

Ondanks de nederlaag vond trainer Bart Logchies dat er vandaag meer had ingezeten voor zijn ploeg. “Het was geen fantastisch schouwspel vandaag. Ik vond ons niet slecht spelen en wij hadden minimaal een doelpunt moeten maken. Zij kwamen pardoes op voorsprong na rust. Daarna hebben wij keihard geknokt voor de gelijkmaker.”

Met slechts een punt uit vier wedstrijden is Swift naar de tiende plek gezakt, zeven punten boven de nacompetitiestreep. “Wij hoeven nog niet naar beneden te gaan kijken. De uitslagen van vandaag zijn allemaal in ons voordeel uitgevallen. De komende weken moeten we een punt of vier bij elkaar halen. Ik verwacht dat het gebeurt tegen Zwaluwen, Rijsoord of Smitshoek. Dan zijn we veilig en is het boek voor dit seizoen gesloten.”

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zaterdag Hoofdklasse A.

Archieffoto: HAV

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)