Home / Algemeen / Stefan Teeken kiest voor vierde seizoen bij Overbos

Stefan Teeken kiest voor vierde seizoen bij Overbos

Stefan Teeken heeft zijn contract bij zaterdag tweedeklasser Overbos met één seizoen verlengd. De oefenmeester gaat daarmee op voor zijn vierde seizoen bij de club waarmee hij momenteel voor lijfsbehoud strijdt.

“Wij zijn hartstikke tevreden met elkaar en staan we er positief in om nog een jaar met elkaar verder te gaan. Het voelt prima en ik blijf graag”, zegt Teeken over zijn contractverlenging in Hoofddorp. “Sommige mensen vinden het laat want iedereen wordt nerveus, maar wij hebben gewoon prima gesprekken met elkaar gehad. Er waren verschillende oorzaken waardoor het misschien wat langer heeft geduurd.”

“Stefan Teeken heeft de ambitie als trainer in de hoogste regionen van het amateurvoetbal te willen werken, vandaar zijn betrekkelijk lange bedenktijd”, laat de club daarover weten. “Aan Overbos en Stefan Teeken de schone taak in ieder geval in de tweede klasse te blijven en tijdig de selectie kwalitatief op sterkte te krijgen om in het vierde seizoen de gedeelde ambities waar te maken.”

Meteen in zijn eerste seizoen promoveerde Teeken, die eerder Amstelveen, Hoofddorp en Legmeervogels onder zijn hoede had, via de nacompetitie met Overbos naar de tweede klasse. Na een knappe achtste plaats vorig seizoen staan de Hoofddorpers momenteel tiende in de zaterdag tweede klasse A, slechts één punt boven de nacompetitiestreep. “Wij blijven er absoluut in, daar zie ik geen issue in”, is de oefenmeester duidelijk over het slotstuk van de competitie.

Foto: Hans van Beek

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)