Home / Algemeen / Stefan Teeken (Overbos): “Het wordt nu een moeilijk seizoen”

Stefan Teeken (Overbos): “Het wordt nu een moeilijk seizoen”

Overbos is het seizoen in de zaterdag tweede klasse A moeizaam gestart. De Hoofddorpers verloren haar eerste vijf wedstrijden en pakten afgelopen zaterdag tegen hekkensluiter Opperdoes pas het eerste punt.

Overbos-trainer Stefan Teeken was erg teleurgesteld na het 1-1 gelijkspel tegen Opperdoes. “We hadden die wedstrijd echt moeten winnen. Je bent de gehele wedstrijd de betere ploeg maar je maakt de kansen niet af. Daarnaast komen we achter door een vrije trap die er echt niet in mag. Bij die tegengoal begon het eigenlijk. Daardoor loop je weer achter de feiten aan.”

De oefenmeester heeft wel een verklaring voor de nederlagen in de eerste vijf wedstrijden. “We hebben een slechte start gehad omdat we simpelweg gewoon tegen betere tegenstanders hebben gespeeld. Die ploegen hebben meer kwaliteit en het was geen schande dat we van hun verloren. We krijgen nu wedstrijden waarin we de punten moeten gaan pakken. Voor de wedstrijd tegen Opperdoes hebben we afgesproken om een nieuwe start te maken en een reeks proberen neer te zetten. Helaas zijn we daar tegen Opperdoes niet goed mee begonnen.”

Ondanks de matige start blijft Teeken positief, maar is hij ook realistisch. “Het wordt nu wel een lastig seizoen. Ik had wel verwacht dat we nu verder zouden zijn. Toch heb ik nog steeds alle vertrouwen in het vervolg van het seizoen. Ik zie ook dat de jongens er alles aan doen en graag willen. Over de inzet ben ik in ieder geval erg tevreden.”

Aankomende zaterdag gaat Overbos op bezoek bij Jong Holland. De ploeg van Teeken moet deze wedstrijd inhalen nadat het duel anderhalve week geleden niet door ging. Kijk hier voor de uitslagen, het programma en de stand in de zaterdag tweede klasse A.

Foto boven: Hans van Beek