Stem op de coach van het jaar!

Vanmiddag (maandag) om 12:00 uur is het stemmen op de coach van het jaar officieel van start gegaan. De trainers van de topklasse tot en met de tweede klasse hebben de genomineerden gekozen waarbij ze niet op zichzelf mogen stemmen. Uit de lange lijst zijn er vijf trainers genomineerd. De winnaar wordt op 27 mei tijdens het gala van Het Amsterdamsche Voetbal in Escape bekend gemaakt. Het stemmen op het talent van het jaar is gesloten.

De genomineerden zijn:

-Alami Ahannach (FC Chabab) In zijn eerste volledige seizoen bij Chabab wist Alami zich te handhaven in de topklasse. Wederom werd er na de winterstop een goede serie neergezet met slechts een nederlaag.
– Juan Fernandez Coto (De
Dijk) Juan werd in zijn eerste jaar bij De Dijk kampioen van de zondag eerste klasse. Coto heeft na een moeilijke start er echt een team van gemaakt.
Imdat Ilguy (OFC) Voor het tweede achtereenvolgende seizoen werd hij met OFC kampioen. Vorig jaar in de derde klasse en dit jaar in de tweede klasse heeft hij na een matige start de titel veroverd. OFC is echt een team dankzij Ilguy.
– Sander Middelbeek (JOS Watergraafsmeer) Sander weet van JOS een hecht te maken waar ook vooral naast het voetbal een sterke groep is ontstaan. Met JOS bereikte hij de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse. Verder won hij met zijn team Het Kampioenschap van Amsterdam en het Amsterdam Indoor.
Martin Steenvoorden (WV-HEDW) Steenvoorden wist met een conditioneel sterk elftal kampioen te worden in de zaterdag tweede klasse. Pas in april leed zijn team de eerste nederlaag van het seizoen. WV was onder zijn leiding absoluut het beste team in de tweede klasse A.

 

KLIK HIER om uw stem uit te brengen. Stemmen op de coach van het jaar kan tot maandag 20 mei 12:00 uur. Stemmen op ‘de beste speler van het jaar’ kan van 20 tot en met 27 mei.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!