Home / Algemeen / Strijdend De Meer pakt op de valreep een punt tegen LSVV

Strijdend De Meer pakt op de valreep een punt tegen LSVV

Met veel strijd heeft De Meer zondagmiddag zijn eerste punt in de eerste klasse weten te veroveren. Tot tien minuten voor tijd keek het tegen een 0-2 achterstand tegen LSVV, maar uiteindelijk werd het nog 2-2.
“Het was een gekke wedstrijd”, zo vond trainer Marciano Nonneman. “We begonnen de wedstrijd sterk, maar kregen na een half uur een knullige goal tegen.” Joost Groeneveld scoorde voor LSVV. Met een 0-1 achterstand ging De Meer dus de rust in, maar er was geen reden om het somber in te zien. “Het veldspel en de kansen die we creëerden waren positief, dus dat hebben we in de rust ook benadrukt.”
Toch bleef een Amsterdamse goal uit, ondanks diverse kansen daarop. Aan de andere kant ging de bal er wel in en werd het dus 0-2 via Toine Merk. “Eerlijk gezegd was ik bang dat het team daarna misschien zou knakken, maar ze gaven juist extra gas. Ik heb echt de teamspirits gezien. Fantastisch hoe het team voor elkaar wilde vechten”, aldus een trotse Nonneman. Het had effect, want in de 82e minuut viel de 1-2. Na een goede aanval tikte Jasper Santen binnen. En in de slotminuut werd De Meer dan echt beloond voor het harde werken. Een vrije trap bleef hangen voor de goal en kon door Rinaigel Ogenio worden binnen gekopt. “Daarna kwam er wel wat emotie los in de ploeg. Het is echt extreme klasse van dit team hoe ze het hebben omgezet en erin bleven geloven. Complimenten aan het team.”
Volgende week gaat De Meer op bezoek bij Assendelft, dat deze competitie nog geen punten heeft verzameld. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 1a
Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)