Succesvolle Limon verlengt contract bij DCG

Zondag derdeklasser DCG zal nog een jaar John Limon aan het roer hebben staan. Sinds Limon bij DCG hoofdtrainer is gaat het erg goed bij DCG. Momenteel staat DCG eerste in de derde klasse met negen punten voorsprong op de nummer twee Zwanenburg.

Al in de jeugd wilde Limon graag naar DCG toe. Toen nog voor VVA spelend, mocht Limon niet naar DCG toe omdat het te ver weg was. Toen Limon trainer werd kon hij als jeugdtrainer aan de slag bij DCG. In al die jaren deed hij het zeer goed en heeft hij meerdere kampioenschappen weten te pakken. Spelers waarmee Limon in de A-  en B-jeugd het kampioenschap heeft weten te pakken, spelen nu in het eerste van DCG.

Limon heeft dit jaar de beschikking over veel eigen jeugd spelers. Limon: “Deze spelers vormen een hecht team. Het is een fijne en veilige sfeer waar iedereen zijn kwaliteiten kan laten zien.” Ook is er onderling veel wederzijds respect naar elkaar. Niet alleen op het veld, maar ook naast het veld kijkt blijft Limon zijn jongens in de gaten houden.

Dit seizoen lijkt alles voorspoedig te lopen met een ruime eerste plaats in de zondag derde klasse C. Afgelopen weekend won DCG ook nog eens van de nummer twee DSOV, wat de voorsprong alleen maar groter maakt. Limon: “We zullen ons nog vol in moeten zetten willen we kampioen worden. Het gaat nu nog allemaal heel goed, maar we moeten niet denken dat we er al zijn.”

Over volgend seizoen wil Limon wel zeggen dat het wel beter moet mocht DCG volgend jaar in de tweede klasse uitkomen. Limon: “We zullen volwassener moeten gaan spelen. Onze eindpasses moeten constanter zijn en ook in de omschakeling zit ruimte voor verbetering.” Of daar nieuwe spelers voor nodig weet Limon nog niet precies. Limon: “Wij gaan eerst naar onze eigen spelers en kwaliteiten kijken. Of we dan nog nieuwe spelers moeten halen. Ik denk het wel, maar op welke positie weten we nu nog niet.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)