Sven Wierda (Hoofddorp) met drie clubgenoten naar Overbos

Overbos heeft zich voor volgend seizoen voorlopig versterkt met vijf nieuwe spelers. De ploeg van trainer Stefan Teeken haalt Sven Wierda, Dave Agterhof, Mitchell Janssen en Jordy Onkenhout van stadsgenoot Hoofddorp. Doelman Mark Coonen komt over van Ajax.

Sven Wierda is één van de belangrijkste aanwinsten voor de tweedeklasser. De spits zal volgend seizoen voor de goals moeten zorgen. “Ik wil volgend seizoen belangrijk zijn voor Overbos door veel goals te maken,” klinkt de goaltjesdief ambitieus. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik met Overbos gevonden. In het gesprek met Stefan Teeken merkte ik meteen dat hij erg veel vertrouwen in mij had en toen heb ik mijn keuze gemaakt. Overbos is een goede ploeg dat echt een team is wat voor elkaar vecht en ik hoop dat we volgend seizoen bovenin kunnen meedraaien.”

foto Ton Hofstra: Sven Wierda namens Hoofddorp in actie tegen Kampong
foto Ton Hofstra: Sven Wierda namens Hoofddorp in actie tegen Kampong

Verdedigers Mitchell Janssen en Jordy Onkenhout versterken de achterste linie van de Hoofddorpers. Janssen, die is gestopt hij Hoofddorp, kan als linksback uit de voeten. Onkenhout zal zich gaan richten op een plaats in het hart van de defensie.

Agterhof en Coonen zullen de vertrekkende Donovan Partosoebroto moeten opvolgen. Eerder deze week werd bekend dat de huidige eerste keeper van Overbos aan het einde van het seizoen de overstap zal maken naar Legmeervogels.

Overbos staat momenteel op de elfde plaats in de zaterdag tweede klasse A. Het is met Castricum, EVC, Monnickendam en Reiger Boys in een strijd verwikkelt om de tiende plek, wat aan het einde van het seizoen recht geeft om ook volgend seizoen uit te komen in de tweede klasse. Aanstaande zaterdag staat de belangrijke uitwedstrijd tegen Monnickendam op het programma.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!