Home / Homepage / Swift beleeft totale ‘offday’.

Swift beleeft totale ‘offday’.

In de eerst klasse A is Swift tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen. De koploper ging hard onderuit tegen en bij hekkensluiter Marken: 5-3. Na de eerste helft stond er al 3-0 op het bord. Zelfs drie wissels van de teleurgestelde trainer Dick Krommenhoek konden het tij niet keren.  Minne van Woersem maakte, na een eigen doelpunt voor rust, na de thee ook een goal in het goede doel. Tijs Boetink en Frank van Aartrijk scoorden ook nog, maar tevergeefs.

Krommenhoek: “Mijn elftal had vandaag een totale ‘offday’. Ik kan niemand aanwijzen die een voldoende scoorde. Verdedigend stonden we in de eerste helft te schutteren en ook voorin waren we niet scherp. In de rust probeerde ik nog wat om te zetten en bij de 4-2 had ik nog een sprankje hoop, maar na hun 5de goal was het gedaan. Ik vond het in de voorbereiding al wat slapjes. Daar kwamen deze week ook nog een paar blessures overheen. Aankomende week gaan we twee keer keihard trainen en moeten we mentaal weer scherp worden. Het maakt mij niet uit dat we nu even niet meer bovenaan staan, maar aan het einde van de rit wil ik afscheid nemen met het kampioenschap, dat weet ik wel.”

Swift is inderdaad de koppositie kwijtgeraakt aan Ajax, al is het wel op doelsaldo. Volgende week wacht de wedstrijd tegen CSW. Krommenhoek zal er alles aan doen om dan wel goed uit de startblokken te komen.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)