Swift en Johan van Wort gaan met elkaar verder

Johan van Wort zal volgend seizoen aan zijn derde jaar bij zondag vierdeklasser Swift beginnen. Het bestuur en Van Wort zijn tevreden over de samenwerking, daarnaast gaf de spelersgroep een positief advies over het aanblijven van de trainer. Swift staat op dit moment op een keurige vijfde plek in zondag 4F.

De Amsterdamse oefenmeester over het verlengen van zijn contract. Van Wort: “Ik heb het goed naar mijn zin bij de club en ben blij dat ik ook volgend seizoen trainer van Swift zal zijn. Er zitten veel fijne mensen bij de vereniging, daarnaast is het heerlijk werken met de huidige spelersgroep.”

DSC_0266

Het eerste seizoen van Van Wort bij Swift verliep wisselvallig met een negende eindrangschikking tot gevolg. Dit seizoen gaat het beter bij de club uit Amsterdam-Zuid. Van Wort: “We hebben nu al drie punten meer dan vorig jaar. Nacompetitie is zeker mogelijk maar dat hangt van zoveel factoren af.  Tot nu toe gaat het prima en doen we voetballend leuk mee.”

Van Wort blijkt een echte clubman te zijn en doet veel voor de vereniging. Zo zit de oefenmeester in een gedragscommissie, is hij verbonden aan het onder-23 team en werkt Van Wort mee aan het opstellen van een technisch beleidsplan. Van Wort: “Een van de doelstellingen voor de komende jaren is dat we bij Swift meer één vereniging worden. We zijn bezig met het schrijven van een beleidsplan waarmee we onder meer proberen de jeugd, zaterdag en zondag afdeling meer als een geheel te laten opereren.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)