Swift en WVHEDW overtuigend verder

Swift en WVHEDW maakten vanmiddag indruk op het Amsterdam Indoor. Beide ploegen wonnen al hun poulewedstrijden en plaatsten zich hiermee voor de finaledag van zondag 30 december. Swift speelde met een sterke afvaardiging. Onder andere Bilal El Amrani en Mo Benlachen bewezen echte straatvoetballers te zijn en hielpen hun Swift aan drie ruime overwinningen. WVHEDW had moeite met NFC, maar won dus ook alle wedstrijden. NFC ging op de valreep door met een beter doelsaldo dan KFC en RODA 23.

DVVA is de vierde ploeg die doordrong tot de finaledag. Met een iets aangepaste opstelling verrasten zij met goed combinatiespel. Het was het resultaat van een geslaagde en sportieve voetbalmiddag in Amsterdam Zuidoost bij Borchland. De beide ploegen van KFC en RODA 23 kwamen net tekort om mee te doen om de bovenste plekken, maar de teams lieten zich wel van hun beste kant zien.

Het rijtje geplaatste ploegen voor de finaledag mag er zeker zijn. Naast WVHEDW, Swift, NFC en DVVA plaatste eerder Chabab 1 en 2 zich en ook DWV en JOSWatergraafsmeer. Zondag 30 december vanaf 14.00u gaan deze ploegen strijden om de eerste plaats. Voor alle uitslagen en standen verwijzen wij u naar de pagina van het Amsterdam Indoor.
https://www.hetamsterdamschevoetbal.nl/amsterdam-indoor-boardingtoernooi/

DVVA door naar finaledag

 

Sterk optreden WVHEDW

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!