avv Swift

Swift gaat naar halve finale en verwijst ROAC naar derde klasse

De zondagselectie van Swift heeft de halve finale van de nacompetitie bereikt. Het moest het zondagmiddag opnemen tegen ROAC, dat als tiende eindigde in Zondag 2b. Op papier dus een moeilijke tegenstander, maar de Amsterdammers wisten wel raad met de ploeg uit Rijpwetering.

Binnen twee minuten stond Swift al op voorsprong dankzij een goal van Tony Cvetkovic op aangeven van Mauritz van Vliet. Het was lekker voetballen voor de Amsterdammers op de strakke grasmat en na een half uur viel ook de 0-2. Op aangeven van Stijn van der Slot maakte Joost Kooiman de tweede goal. Een paar minuten later waren bij de 0-3 de rollen omgedraaid en volleerde Van der Slot de bal in het doel.

Bij rust dus geen vuiltje aan de lucht, maar na rust maakte ROAC snel de 1-3. Een paar minuten voor tijd maakte de thuisploeg de 2-3, waardoor het toch nog even spannend werd. Maar Swift trok het over de streep en heeft nu nog tweede hordes te nemen om promotie naar de tweede klasse te bewerkstelligen.

De volgende tegenstanders is VVZA in Amersfoort, dat elfde werd in Zondag 2b. Bekijk via de link hieronder alle uitslagen en het programma in de nacompetitie:

Zondag

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)