Swift ploetert naar het einde

Voor zaterdag Hoofdklasser Swift kan dit seizoen niet snel genoeg voorbij zijn. De ploeg van Bart Logchies is al bijna twee maanden zonder zege (16 maart) en kon ook niet winnen van concurrent Smitshoek: 1-1.

Beide ploegen zijn rekenkundig nog altijd niet veilig omdat de concurrenten ook punten blijven te pakken. Het angstige leek zich ook meester te hebben gemaakt over het spel. Het duurde tot de zestigste minuut voordat Smitshoek zich als eerste van de twee een beetje leek los te maken van de behoedzame speelwijze. Bart Deprez opende de score. Een kwartier voor tijd trok Jesse Dingjan de stand gelijk met een afstandsschot.

De 1-1 bleek ook de eindstand, net als het uitduel vorig seizoen. Enig voordeel is dat Swift de Barendrechters onder zich houdt op de ranglijst. Bovendien is de voorsprong op de nacompetitiestreep nog altijd drie punten. Volgende week spelen de Amsterdammers hun laatste thuiswedstrijd, tegen nummer drie Feyenoord. Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zaterdag Hoofdklasse.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)